Vatandaşın EGZOZ” tepkisi

Vatandaşın  EGZOZ” tepkisi

Kırıkkale'de Motorsikletler, otomobiller hatta kamyonetlerde bile kullanılan abart egzozlar vatandaşları artık çileden çıkarttı.

VATANDAŞLAR RAHATSIZ OLUYOR

Emniyetin denetim eksikliğinden midir bilinmez ama özellikle vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde araçlarla yapılan gürültülü hareketler ciddi anlamda vatandaşları rahatsız etmeye başladı. Durumu abartarak egzozdan ateş çıkarttıran sürücüler bile mevcut. Gündüz saatlerinde özellikle zafer caddesi kalabalığında turlayan bu araçlar gece saatlerinde ise mahalle aralarında vatandaşları rahatsız etmeye devam ediyor.

 

EMNİYET TEDBİR ALSIN

Duruma tepki gösteren vatandaşlar emniyetin konu ile ilgili acil tedbirler uygulaması yönünde taleplerde bulunurken, bu araç sürücüleri sayesinde balkonlarda oturamadıklarını, sokağa inemediklerini dile getiriyorlar. Vatandaşlar egzozun yanı sıra sokak arasında yapılan aşırı hızdan dolayı da tedirgin. Çocuklarının sokakta vakit geçirdiğini belirterek sürekli tedirgin olduklarını söylüyorlar.



Serkan Barış
9.07.2014 18:37:49
Bu haberinize teşekkürler.Emniyetciler inşallah okumuşlardır.

9.07.2014 22:15:28
bu tip araçların araç muayenesi yoktur. muayeneden geçmeleri mümkün degil. emniyet bu araçlara nasıl müsaade ediyor. anlamak mümkün degil.

1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama